Kvinoasalaatti

Terveellinen kvinoa sisältää runsaasti ravintoaineita ja on myös gluteeniton.
  • 35 min
  • 4 hengelle
  • 591 kcal / annos

Ainekset

3 dl
kvinoan jyviä (myös riisiä käy, jos et saa kvinoaa)
2 rkl
ruokaöljyä
1
nippu kevätsipuleita
200 g
kesäkurpitsaa
2
punaista paprikaa
150 g
kiinankaalia
1
nippu thaibasilikan lehtiä
kourallinen paahdettuja cashewpähkinöitä
400 g
säilöttyä tonnikalaa
2 dl
makeaa chilikastiketta

Valmistusohjeet

  1. Keitä kvinoa pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhtele keitetyt jyvät kylmällä vedellä. Pilko kevätsipulit, raasta kesäkurpitsa, siivuta paprika ja kiinankaali.
  2. Kuumenna kasarissa hieman öljyä ja lisää sipulit pannulle. Anna kuullottua vähän aikaa ja lisää kesäkurpitsa, paprika ja kaali. Kuullota nopeasti.
  3. Yhdistä kaikki ainekset keskenään ja mausta thaibasilikalla sekä chilikastikkeella. Tarjoile salaatti hieman lämpimänä tai kylmänä.

Kommentit

    Näytä lisää