Halloweenin napostelulautanen

Halloweenin napostelulautasella tarjotaan kammottavat veriset nakkisormet rusinakärpästen kera. Nämä maistuvat lapsille!
  • 20 min
  • 4 hengelle
  • nakeissa noin 233 kcal- ja sipsit n.500 kcal/100g

Ainekset

nakkisormet:
1 pkt
nakkeja
pala punaista paprikaa
ketsuppia
sipsit:
1 pss
sipsejä
muutama rusina
muutama mantelilastu

Valmistusohjeet

  1. Puolita nakit ja tee nakkeihin muutama viilto keskelle. Keitä nakkeja muutaman minuutin ajan.
    Leikkaa paprikasta kynnen muotoisia paloja.
    Leikkaa kuumaan nakkiin pieni viilto päähän ja työnnä paprikan pala siihen. Purista päälle ketsuppia.
    Veriset nakkisormet ovat valmiit!
  2. Rusinoista saat kärpäsiä leikkaamalla rusinan molemmille puolille pitkittäin pienen viillon.
    Työnnä viiltoon mantelilastut niin saat kärpäselle siivet.
    Valkoista pyöreästä strösseleistä saat vielä kärpäselle silmät jos haluat. Ne voi liimata sokerikuorrutteella.
    Koristele sipsiastia rusinakärpäsillä.

Kommentit

    Näytä lisää