Ainekset
nakkisormet:
1 pkt
nakkeja
pala punaista paprikaa
ketsuppia
sipsit:
1 pss
sipsejä
muutama rusina
muutama mantelilastu
Valmistusohjeet
Puolita nakit ja tee nakkeihin muutama viilto keskelle. Keitä nakkeja muutaman minuutin ajan. Leikkaa paprikasta kynnen muotoisia paloja. Leikkaa kuumaan nakkiin pieni viilto päähän ja työnnä paprikan pala siihen. Purista päälle ketsuppia. Veriset nakkisormet ovat valmiit!
Rusinoista saat kärpäsiä leikkaamalla rusinan molemmille puolille pitkittäin pienen viillon. Työnnä viiltoon mantelilastut niin saat kärpäselle siivet. Valkoista pyöreästä strösseleistä saat vielä kärpäselle silmät jos haluat. Ne voi liimata sokerikuorrutteella. Koristele sipsiastia rusinakärpäsillä.