Misokeitto - Reseptit - Ilta-Sanomat

Misokeitto

Soijapavuista ja viljasta valmistettu misotahna kuuluu japanilaisen keittiön perusraaka-aineisiin. Siitä syntyy helposti misokeitto.

9.11.2009 8:37
Määrä4 hengelle
Valmistusaika15 min
Energia198 kcal

Ainekset

  • pala purjon valkoista osaa

  • 1

    porkkana

  • 200 g

    siitakesieniä

  • 2

    valkosipulinkynttä

  • 1 l

    vettä

  • 1 rkl

    wakame-merilevää

  • n. 3 rkl

    misotahnaa

  • 4

    kevätsipulinvartta

  • 1 rkl

    miriniä

  • 2-3 rkl

    soijakastiketta

Valmistusohjeet

  1. Suikaloi purjo ja porkkana. Viipaloi sienet ja valkosipulin kynnet. Laita vesi ja wakamelevät kattilaan, kiehauta ja lisää kasvikset ja valkosipuli. Keitä muutama minuutti. Sekoita miso pieneen vesitilkkaan ja lisää keittoon. Lisää kevätsipuli, mirin ja soijakastike. Tarjoile heti. Astialainat: Tokyokan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit