Täytetyt voileivät - Reseptit - Ilta-Sanomat

Täytetyt voileivät

Kolmioleivät ovat klassinen tarjottava teekutsuilla. Nämä herkulliset leivät saavat sisäänsä jokirapu- ja tonnikalatäytteen.

16.11.2009 8:22
Määrä4 hengelle
Valmistusaika45 min
Energia270 kcal / yksi kolmioleipä

Ainekset

  • 12

    paahtoleivän palaa

  • <b>Täyte 1:</b>

  • 200 g

    jokiravunpyrstöjä

  • 200 g

    maustamatonta tuorejuustoa

  • 2 rkl

    hienonnettua tilliä

  • 1/2

    sitruunan raastettu kuori ja puristettu mehu

  • 1 rkl

    tomaattipyrettä

  • ripaus suolaa ja mustapippurirouhetta

  • <b>Täyte 2:</b>

  • n. 150 g

    tonnikalaa

  • 2 rkl

    kapriksia

  • 100 g

    maustamatonta tuorejuustoa

  • 3 rkl

    hienonnettua ruohosipulia

Valmistusohjeet

  1. Valmista täytteet sekoittamalla ainekset keskenään. Anna täytteiden seisoa jääkaapissa omissa kulhoissaan muutama tunti ennen voileivän täyttämistä.

  2. Leikkaa paahtoleivästä reunat irti. Sivele täytettä leipien väliin ja rakenna kerrosvoileivät mielesi mukaan yhdestä tai molemmista täytteistä. Leikkaa leipä keskeltä halki, niin saat kolmiovoileivät.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit