Täytetyt voileivät

Kolmioleivät ovat klassinen tarjottava teekutsuilla. Nämä herkulliset leivät saavat sisäänsä jokirapu- ja tonnikalatäytteen.
  • 45 min
  • 4 hengelle
  • 270 kcal / yksi kolmioleipä

Ainekset

12
paahtoleivän palaa
Täyte 1:
200 g
jokiravunpyrstöjä
200 g
maustamatonta tuorejuustoa
2 rkl
hienonnettua tilliä
1/2
sitruunan raastettu kuori ja puristettu mehu
1 rkl
tomaattipyrettä
ripaus suolaa ja mustapippurirouhetta
Täyte 2:
n. 150 g
tonnikalaa
2 rkl
kapriksia
100 g
maustamatonta tuorejuustoa
3 rkl
hienonnettua ruohosipulia

Valmistusohjeet

  1. Valmista täytteet sekoittamalla ainekset keskenään. Anna täytteiden seisoa jääkaapissa omissa kulhoissaan muutama tunti ennen voileivän täyttämistä.
  2. Leikkaa paahtoleivästä reunat irti. Sivele täytettä leipien väliin ja rakenna kerrosvoileivät mielesi mukaan yhdestä tai molemmista täytteistä. Leikkaa leipä keskeltä halki, niin saat kolmiovoileivät.

Kommentit

    Näytä lisää