Cheddarjuustopallerot ja viikunahilloa - Reseptit - Ilta-Sanomat

Cheddarjuustopallerot ja viikunahilloa

Cheddarjuustopallerot tarjoillaan viikunahillon kanssa.

23.11.2009 9:44
Määrän.20 palleroa
Valmistusaika20 min
Energian.90 kcal/ 1 pallero hillolla

Ainekset

  • 300 g

    voimakasta cheddarjuustoa

  • 2 rkl

    ranskankermaa

  • 20 g

    suolatonta huoneenlämpöistä voita

  • 2 rkl

    ruohosipulia hienonnettuna

  • 100 g

    mantelirouhetta paahdettuna

  • viikunahilloa

Valmistusohjeet

  1. Raasta juusto hienoksi. Sekoita juustoraaste, ranskankerma ja pehmeä voi keskenään. Muotoile massasta pieniä palloja ja kieritä osa palloista ruohosipulissa ja osa paahdetussa mantelirouheessa. Tarjoile viikunahillon kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit