Kesäkurpitsa-lohikääröt

Kesäkurpitsa-lohikääröt vaativat vähän näpertelyä, mutta ovat vaivan arvoista tarjottavaa.
  • 1 tunti
  • n.10 kääröä
  • n.100 kcal/käärö

Ainekset

1 iso
kesäkurpitsa pitkittäisiin siivuihin siivutettuna
100 g
tillillä maustettua tuorejuustoa
300 g
kylmäsavulohta siivuina
muutamia oksia rucolaa

Valmistusohjeet

  1. Leikkaa kesäkurpitsa ohuiksi siivuiksi pitkittäin. Paahda siivut pannulla tai parilassa. Jäähdytä. Levitä päälle tuorejuustoa ja siivu kylmäsavulohta. Nosta keskelle pari oksaa rucolaa.
  2. Kieritä rullaksi ja nosta tarjolle pystyyn. Voit sulkea kesäkurpitsan myös cocktailtikulla, niin se pysyy hyvin kiinni.

Kommentit

    Näytä lisää