Kesäkurpitsa-lohikääröt

Kesäkurpitsa-lohikääröt vaativat vähän näpertelyä, mutta ovat vaivan arvoista tarjottavaa.

23.11.2009 10:06
Määrän.10 kääröä
Valmistusaika1 tunti
Energian.100 kcal/käärö

Ainekset

  • 1 iso

    kesäkurpitsa pitkittäisiin siivuihin siivutettuna

  • 100 g

    tillillä maustettua tuorejuustoa

  • 300 g

    kylmäsavulohta siivuina

  • muutamia oksia rucolaa

Valmistusohjeet

  1. Leikkaa kesäkurpitsa ohuiksi siivuiksi pitkittäin. Paahda siivut pannulla tai parilassa. Jäähdytä. Levitä päälle tuorejuustoa ja siivu kylmäsavulohta. Nosta keskelle pari oksaa rucolaa.

  2. Kieritä rullaksi ja nosta tarjolle pystyyn. Voit sulkea kesäkurpitsan myös cocktailtikulla, niin se pysyy hyvin kiinni.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit