Bataattilaatikko

Perinteisten laatikoiden lisäksi joulupöytään sopii hyvin bataatista ja sinihomejuustosta tehty laatikko.
  • 1 h 15 min
  • 8 annosta
  • 328 kcal / annos

Ainekset

900 g
bataattia
1
sipuli
4
valkosipulinkynttä
150 g
sinihomejuustoa murustettuna
4 dl
kermaa
suolaa
mustapippuria
2 dl
ruiskorppujauhoja

Valmistusohjeet

  1. Kuori ja siivuta bataatti ja sipulit. Lado vihannekset ja juustomurut kerroksittain vuokaan. Sekoita kerman joukkoon suolaa ja pippuria ja kaada kerma vuokaan.

  2. Nosta vuoka uuniin ja anna sen muhia 180 asteessa noin 45 min. Koristele vuoan pinta korppujauholla juuri ennen tarjoilua, nosta vielä uuniin hetkeksi, että korppujauho vähän ruskistuu.

Kommentit

    Näytä lisää