Keltajuuri-omenahillo ja leipäjuustoa - Reseptit - Ilta-Sanomat

Keltajuuri-omenahillo ja leipäjuustoa

Kotitekoisiin hilloihin voi kokeilla erilaisia juureksia. Keltajuuri-omenahillo maistuu leipäjuuston kanssa.

18.1.2010 9:25
Määrä4 hengelle
Valmistusaika45 min + hillon jäähtymisaika jääkaapissa
Energian. 200 kcal /annos (50 g pala juustoa per hlö)

Ainekset

  • 250 g

    keltajuurta

  • 1-2 dl

    kylmää vettä

  • 250 g

    omenaa pilkottuna paloiksi

  • 1 1/2 dl

    hillo-marmeladisokeria

  • n.200 g

    leipäjuustoa (50 g pala per henkilö)

Valmistusohjeet

  1. Raasta keltajuuri hienoksi. Laita keltajuuriraaste ja vesi kattilaan ja keittele miedolla lämmöllä, kunnes keltajuuret ovat aivan pehmeitä. Hienonna omenat ja lisää omenapalat kattilaan. Keittele kunnes omenat ovat pehmeitä.

  2. Lisää joukkoon hillo-marmeladisokeri ja keitä noin 5-10 min, kunnes sokeri on täysin sulanut. Purkita ja nosta kylmään. Hillo on valmista seuraavana päivänä. Tarjoile lämmitetyn leipäjuuston tai paahtoleivän kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit