Jauheliha-tomaattipannari - Reseptit - Ilta-Sanomat

Jauheliha-tomaattipannari

Jauheliha-tomaattipannarista riittää välipalaa isollekin porukalle.

22.2.2010 8:12
Määrän. 8 annosta
Valmistusaika1 h
Energia336 kcal / annos

Ainekset

  • <b>Taikina:</b>

  • 7 dl

    maitoa

  • 3

    kananmunaa

  • 2 dl

    spelttijauhoja

  • 1 dl

    vehnäjauhoja

  • 1 dl

    spelttihiutaleita

  • ripaus suolaa

  • <b>Täyte:</b>

  • 1

    iso punasipuli

  • 3

    valkosipulinkynttä

  • 2 rkl

    ruokaöljyä

  • ripaus suolaa

  • mustapippurirouhetta

  • 1 tl

    jauhettua korianterinsiemeniä

  • 1 tl

    jauhettua jeeraa

  • 2 tl

    chilijauhetta

  • 1 tl

    savupaprikajauhetta

  • 400 g

    jauhelihaa

  • 250 g

    kirsikkatomaatteja

  • 150 g

    juustoraastetta

Valmistusohjeet

  1. Kuumenna uuni 220 asteeseen. Valmista taikina sekoittamalla ainekset keskenään. Anna turvota hetken. Hienonna sipulit. Kuullota sipulia ja valkosipulia hetki pannulla öljyssä. Lisää mausteet ja kuulota niitä hetki. Lisää jauheliha ja paista se kypsäksi.

  2. Voitele uunipelti tai käytä pellillä leivinpaperia. Ilman paperia pannukakusta tulee rapeampi. Kaada taikina pellille ja nostele jauhelihaseos taikinan joukkoon tasaisesti. Halkaise tomaatit ja nostele ne jauhelihan päälle. Ripottele lopuksi vielä juustoraaste ja paista pannaria noin 35 min.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit