Reseptit

Jauheliha-tomaattipannari

Jauheliha-tomaattipannarista riittää välipalaa isollekin porukalle.
  • 1 h
  • n. 8 annosta
  • 336 kcal / annos

Ainekset

Taikina:
7 dl
maitoa
3
kananmunaa
2 dl
spelttijauhoja
1 dl
vehnäjauhoja
1 dl
spelttihiutaleita
ripaus suolaa
Täyte:
1
iso punasipuli
3
valkosipulinkynttä
2 rkl
ruokaöljyä
ripaus suolaa
mustapippurirouhetta
1 tl
jauhettua korianterinsiemeniä
1 tl
jauhettua jeeraa
2 tl
chilijauhetta
1 tl
savupaprikajauhetta
400 g
jauhelihaa
250 g
kirsikkatomaatteja
150 g
juustoraastetta

Valmistusohjeet

  1. Kuumenna uuni 220 asteeseen. Valmista taikina sekoittamalla ainekset keskenään. Anna turvota hetken. Hienonna sipulit. Kuullota sipulia ja valkosipulia hetki pannulla öljyssä. Lisää mausteet ja kuulota niitä hetki. Lisää jauheliha ja paista se kypsäksi.
  2. Voitele uunipelti tai käytä pellillä leivinpaperia. Ilman paperia pannukakusta tulee rapeampi. Kaada taikina pellille ja nostele jauhelihaseos taikinan joukkoon tasaisesti. Halkaise tomaatit ja nostele ne jauhelihan päälle. Ripottele lopuksi vielä juustoraaste ja paista pannaria noin 35 min.

Kommentit

    Näytä lisää