Reseptit
Nachot ja oluessa haudutettua lihakastiketta

Nachot ja oluessa haudutettua lihakastiketta
Tarjoile nachojen kanssa lihakastiketta ja itsetehtyä kauniinväristä guacamoletahnaa.
- 1 h 20 min
- 4 hengelle
- 970 kcal / annos (sis. 100 g nachoja/annos)
Ainekset
- 700 g
- naudan paistia
- 2 rkl
- maissisuurustetta
- 1-2 tl
- makeaa savupaparikajauhetta
- 3 rkl
- ruokaöljyä
- 300 g
- raakaa chorizomakkaraa
- 1
- punasipuli
- 4
- valkosipulinkynttä
- 2 rkl
- ruokaöljyä
- 2 rkl
- chilitahnaa (valitse oman maun mukaan tulista tai mietoa)
- 1-2 ploa
- meksikolaista olutta tai lihalientä
- suolaa
- 250 g
- kirsikkatomaatteja
- 2 rkl
- tummaa melassisokeria (myös esim. intiaanisokeri tai fariinisokeri käy)
- kourallinen korianteria
- Lisäksi:
- 400 g
- nachoja
- 150 g
- raastettua cheddarjuustoa
- jalapeñoja
- guacamolea (katso resepti Ruokalasta hakusanalla)
- ranskankermaa
Valmistusohjeet
- Kuutioi liha aivan pieneksi kuutioksi. Pyörittele lihapalat maissisuurusteessa, jotka ovat maustettu paprikajauheella.
Paista lihapaloihin nopeasti väri pannulla öljyssä. Siirrä palat pataan. - Kuutioi chorizomakkara ja ruskista palat samalla pannulla, jossa paistoit lihat. Lisää makkarapalat pataan.
Hienonna sipulit ja kuullota niitä hetki pannulla pienessä määrässä öljyä. Lisää kuullotetut sipulit pataan myös. Lisää pataan chilitahna ja olut. Mausta suolalla. - Anna padan poreilla miedolla lämmöllä kunnes liha on aivan pehmeää, noin 1-2 tuntia riippuen lihapalojen koosta.
Sekoita välillä ja lisää olutta tai lihalientä tarvittaessa. - Lisää joukkoon puolitetut kirsikkatomaatit, sokeri ja korianteri. Anna kuumentua ja tarjoile lämmitettyjen nachojen ja juustoraasteen kanssa.
Kommentit
Ei vielä kommentteja.
Ole ensimmäinen ja kerro ajatuksesi!
Näytä lisää