Thaimaalaiset kala-katkarapupihvit - Reseptit - Ilta-Sanomat

Thaimaalaiset kala-katkarapupihvit

Thaimaalaiset kala-katkarapupihvit paistetaan rapeiksi pannulla.

12.4.2010 9:20
Määrän.10 pihviä
Valmistusaika20 min
Energia205 kcal/annos

Ainekset

  • 200 g

    vaalean kalan fileetä esim. siikaa

  • 250 g

    katkarapuja

  • 4 rkl

    punaista thaimaalaista currytahnaa (ohjeessa käytetty Spice Up! -tahnaa, joka ei ole kovin tulista)

  • 1

    muna

  • 3 rkl

    itämaista kalakastiketta

  • 3 rkl

    maissitärkkelystä

  • 50 g

    kevätsipulia hienonnettuna

  • 1/2

    limetin kuori raastettuna

  • 1/2 dl

    korppujauhoja

  • öljyä paistamiseen

  • tarjolle limetinsiivuja ja makeaa keltaista thai-chilikastiketta

Valmistusohjeet

  1. Hienonna kala ja katkaravut veitsellä tahnaksi. Siirrä seos kulhoon ja sekoita joukkoon muut ainekset korppujauhoa lukuun ottamatta. Muotoile seoksesta noin 2 sentin paksuisia pihvejä. Pyöritä pihvit vielä lopuksi korppujauhossa.

  2. Paista pihvejä useassa erässä runsaassa öljyssä, kunnes ne ovat kypsiä ja pinnaltaan kauniin kullanruskeita. Valuta talouspaperin päällä. Tarjoa kuumina tai kylminä makean chilikastikkeen kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit