Makkara-penne - Reseptit - Ilta-Sanomat

Makkara-penne

Tähän makkarapastaan sopii hyvin parmesaaniraaste. Raasta sitä runsaasti annoksen päälle.

19.4.2010 10:02
Määrä4 annosta
Valmistusaika45 min
Energia920 kcal / annos

Ainekset

  • 400 g

    pennepastaa

  • 2

    punasipulia

  • 2 rkl

    öljyä

  • 400 g

    maustettua raaka-makkaraa esim. chorizotyylistä (myös tavallinen kypsä ruokamakkara sopii tähän hyvin)

  • 10-15 kpl

    aurinkokuivattuja tomaatteja

  • 2 rkl

    kapriksia

  • 1-2 tl

    peperoncinoa oman maun mukaan (kuivattua chiliä)

  • 800 g

    laadukasta tomaattimurskaa tai säilykekirsikkatomaatteja

  • 3 rkl

    Marsala-viiniä

  • suolaa

  • mustapippurirouhetta

  • lisäksi parmesaanijuustoa raasteena

Valmistusohjeet

  1. Keitä pasta runsaassa suolalla maustetussa vedessä. Hienonna punasipuli. Kuullota se öljyssä pehmeäksi. Kuutioi makkara.

  2. Paista toisella pannulla makkarakuutiot rapeiksi. Lisää ne kuullotetun sipulin kanssa pannulle. Suikaloi aurinkokuivatut tomaatit. Lisää ne ja kaprikset pannulle myös.

  3. Kaada joukkoon tomaattimurskaa ja anna kiehua noin 10 min. Lisää Marsala ja mausteet. Sekoita ja anna kiehua vielä noin 20 min. Tarjoile kastike keitetyn pastan kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit