Reseptit
Ruusukaali-kastanjasalaatti

Ruusukaali-kastanjasalaatti
Tällä tuhdilla ruusukaali-kastanjasalaatilla lähtee nälkä varmasti. Tarjoile lisänä tuoretta leipää.
- 30 min
- 4 annosta
- 456 kcal / annos
Ainekset
- 400 g
- ruusukaaleja
- 200 g
- kuorittuja kypsiä kastanjoita vedesssä
- 200 g
- pekonia
- 150 g
- sinihomejuustoa muruina
- 2
- punasipulia
- runsas kourallinen rucolaa
- Kastike:
- 1/2 dl
- majoneesia
- 1/2 dl
- kermaviiliä
- 1 rkl
- sitruunamehua
- 1 tl
- sinappia
- 3 rkl
- vehnäolutta
- suolaa
- mustapippuria
Valmistusohjeet
- Puhdista ruusukaalit ja leikkaa irti kanta. Halkaise kaalit ja höyrytä niitä kattilassa 4-5 minuuttia. Valuta kastanjoista vesi.
- Pilko pekonit ja paista ne rapeiksi. Nosta pekonit valumaan talouspaperille. Paista kastanjoita samalla pannulla, jossa paistoit pekonit. Anna kaikkien raaka-aineiden jäähtyä.
- Hienonna punasipuli. Revi rucola. Sekoita jäähtyneet salaattiainekset keskenään.
- Valmista kastike sekoittamalla ainekset. Tarjoile kastike erikseen tai sekoita se salaattiin valmiiksi.
Kommentit
Näytä lisää