Ruusukaali-kastanjasalaatti

Tällä tuhdilla ruusukaali-kastanjasalaatilla lähtee nälkä varmasti. Tarjoile lisänä tuoretta leipää.
  • 30 min
  • 4 annosta
  • 456 kcal / annos

Ainekset

400 g
ruusukaaleja
200 g
kuorittuja kypsiä kastanjoita vedesssä
200 g
pekonia
150 g
sinihomejuustoa muruina
2
punasipulia
runsas kourallinen rucolaa
Kastike:
1/2 dl
majoneesia
1/2 dl
kermaviiliä
1 rkl
sitruunamehua
1 tl
sinappia
3 rkl
vehnäolutta
suolaa
mustapippuria

Valmistusohjeet

  1. Puhdista ruusukaalit ja leikkaa irti kanta. Halkaise kaalit ja höyrytä niitä kattilassa 4-5 minuuttia. Valuta kastanjoista vesi.
  2. Pilko pekonit ja paista ne rapeiksi. Nosta pekonit valumaan talouspaperille. Paista kastanjoita samalla pannulla, jossa paistoit pekonit. Anna kaikkien raaka-aineiden jäähtyä.
  3. Hienonna punasipuli. Revi rucola. Sekoita jäähtyneet salaattiainekset keskenään.

  4. Valmista kastike sekoittamalla ainekset. Tarjoile kastike erikseen tai sekoita se salaattiin valmiiksi.

Kommentit

    Näytä lisää