Granaattiomena-valkosuklaamousse ja rosè-samppanja

Granaattiomena-valkosuklaamousse maistuu rosè-samppanjan kanssa.

Ainekset

2,75 dl
kevytmaitoa
3 kpl
liivatelehteä
350 g
valkosuklaata
3,75 dl
kuohukermaa
1
granaattiomena
1
lime

Valmistusohjeet

  1. Kiehauta maito ja raastettu limen kuori. Liota liivatelehdet kylmässä vedessä n. viisi minuuttia ja lisää kuuman maidon joukkoon. Kaada liivatemaito rouhitun suklaan päälle, lisää limen mehu ja sekoita tasaiseksi.

    Anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi. Vatkaa kerma vaahdoksi ja kaada suklaamassa kermavaahdon joukkoon nuolijalla ilmavasti nostellen.
  2. Halkaise granaattiomena, kaavi siemenet ja ota mehu. Sekoita moussen joukkoon. Pursota shampanjalaseihin ja laita jääkaappiin tekeytymään muutamaksi tunniksi tai yön yli.

    Ennen tarjoilua kruunaa pinta rosè-samppanjalla.


    Resepti: Mika Gröndahl, Chjoko

Kommentit

    Näytä lisää