Mansikat ja kermavaahto - Reseptit - Ilta-Sanomat

Mansikat ja kermavaahto

Yksinkertaisista aineksista valmistuu näyttävä herkku. Mansikat ja kermavaahto ovat täydellinen yhdistelmä.

7.5.2010 10:06

Ainekset

  • 200 g

    valkosuklaata

  • 100 g

    Digestive-keksejä tai muuta vastaavaa

  • 2 dl

    kuohukermaa

  • jauhettua kardemummaa

  • tuoreita mansikoita

Valmistusohjeet

  1. Sulata suklaa mikrossa. Sekoita välillä ja lämmitä noin 30-asteiseksi. Murskaa keksit veitsellä ja sekoita suklaan joukkoon. Kaada massa leivinpaperille ja laita toinen päälle. Kauli ohueksi levyksi ja laita jääkaappin.

  2. Vatkaa kerma vaahdoksi ja mausta jauhetulla kardemummalla. Leikkaa valkosuklaalevystä kuumalla veitsellä paloja, täytä mansikoilla ja kardemummakermavaahdolla. Resepti: Mika Gröndahl, Chjoko

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit