Mustikka-vadelmamuffinit - Reseptit - Ilta-Sanomat

Mustikka-vadelmamuffinit

Kuorruta mustikka-vadelmamuffinit rahka-valkosuklaalla ja koristele haluamallasi tavalla.

10.5.2010 8:25
Määrä12 muffinia
Valmistusaika45 min

Ainekset

  • 125 g

    pehmeää voita

  • 1 dl

    sokeria

  • 2

    kananmunaa

  • 1 tl

    vaniljasokeria

  • 2 tl

    leivinjauhetta

  • 4 dl

    vehnäjauhoa

  • 1 1/2 dl

    kermaa

  • 100 g

    valkosuklaata rouhittuna hienoksi

  • 2 dl

    mustikoita ja vadelmia

  • <b>Kuorrutus:</b>

  • 250 g

    maitorahkaa

  • 100 g

    sulatettua valkosuklaata

Valmistusohjeet

  1. Vatkaa pehmeä voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten. Lisää kuivat aineet. Sekoita joukkoon kerma, rouhittu valkosuklaa ja marjat.

  2. Lusikoi taikina muffinivuokiin. Paista 180 asteessa noin 15-20 min. Anna muffinien jäähtyä ennen kuorrutuksen tekemistä.

  3. Sulata valkosuklaa. Sekoita se maitorahkan joukkoon. Kuorruta muffinit.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit