Ricottalevite - Reseptit - Ilta-Sanomat

Ricottalevite

Yrttinen ricottalevite sopii tuoreen leivän kanssa tarjottavaksi.

24.5.2010 11:22
Määrän. 30 annosta
Valmistusaika10 min
Energia30 kcal / annos

Ainekset

  • 2 prk

    à 250 g ricottajuustoa

  • 2 rkl

    oliiviöljyä

  • 2 rkl

    sitruunamehua

  • 1-2

    valkosipulinkynttä

  • 3 rkl

    tuoretta persiljaa

  • 3 rkl

    tuoretta basilikaa

  • 1 rkl

    tuoretta timjamia

  • 2 rkl

    tuoretta ruohosipulia

  • rouhittua mustapippuria

  • ripaus suolaa

  • oliiviöljyä koristeeksi

Valmistusohjeet

  1. Notkista ricottajuusto oliiviöljyllä ja sitruunamehulla. Hienonna yrtit ja ruohosipuli. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.

  2. Lisää valkosipulinkynnet ja yrtit sekä muut mausteet juustoon ja sekoita tasaiseksi. Anna maustua jääkaapissa ennen tarjoamista.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit