Ricottalevite

Yrttinen ricottalevite sopii tuoreen leivän kanssa tarjottavaksi.
  • 10 min
  • n. 30 annosta
  • 30 kcal / annos

Ainekset

2 prk
à 250 g ricottajuustoa
2 rkl
oliiviöljyä
2 rkl
sitruunamehua
1-2
valkosipulinkynttä
3 rkl
tuoretta persiljaa
3 rkl
tuoretta basilikaa
1 rkl
tuoretta timjamia
2 rkl
tuoretta ruohosipulia
rouhittua mustapippuria
ripaus suolaa
oliiviöljyä koristeeksi

Valmistusohjeet

  1. Notkista ricottajuusto oliiviöljyllä ja sitruunamehulla. Hienonna yrtit ja ruohosipuli. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
  2. Lisää valkosipulinkynnet ja yrtit sekä muut mausteet juustoon ja sekoita tasaiseksi. Anna maustua jääkaapissa ennen tarjoamista.

Kommentit

    Näytä lisää