Reseptit

Yrttikuorrutetut vihersimpukat

Yrtit ja valkosipuli sopivat hyvin mausteeksi vihersimpukoille.
  • 20 min
  • 12 annosta
  • 20 Kcal / annos

Ainekset

500 g
kypsiä vihersimpukoita sulatettuina (pakastealtaassa pussissa)
1 dl
tuoretta pinaattia
2 dl
basilikaa
2
valkosipulinkynttä
1 dl
öljyä
mustapippurirouhetta
merisuolaa

Valmistusohjeet

  1. Ota simpukat sulamaan. Hienonna pinaatti, basilika ja valkosipuli hienoksi tahnaksi sauvasekoittimella. Lisää joukkoon öljyä, mustapippurirouhetta ja merisuolaa. Sekoita tahnaksi.
  2. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Nosta lusikallinen yrttitäytettä sulaneen simpukan päälle ja nosta simpukat uuniin noin 10 minuutiksi. Jäähdytä vähän ennen tarjoilua. Nosta tarjolle jäämurskan päälle.

Kommentit

    Näytä lisää