Kurkkukupit ja jokirapu-omenasalaatti - Reseptit - Ilta-Sanomat

Kurkkukupit ja jokirapu-omenasalaatti

Kauniit kurkkukupit jokirapu-omenasalaatin kera ovat raikkaan värisiä sekä upean makuisia.

24.5.2010 12:03
Määrän. 12 kuppia
Valmistusaika30 min
Energia32 kcal / annos

Ainekset

  • 200 g

    jokiravunpyrstöjä

  • 1

    hapan vihreä omena

  • 4

    keitettyä vihreää parsaa

  • 1 dl

    paksua maustamatonta jogurttia

  • 1

    sitruunan kuori raastettuna

  • pala punaista chiliä hienonnettuna

  • 2 rkl

    hienonnettua ruohosipulia

  • suolaa

  • 2

    kokonaista kurkkua leikattuna kupeiksi

Valmistusohjeet

  1. Pilko raaka-aineet pieniksi paloiksi. Sekoita jogurtti, sitruunankuori, chili ja ruohosipuli keskenään. Yhdistä ainekset ja mausta suolalla. Anna maustua jääkaapissa puolisen tuntia ennen tarjoilua.

  2. Leikkaa kurkusta pieniä n. 3 cm korkuisia paloja. Koverra keskeltä kurkun kostea osa pois. Nosta salaattia kuppiin ja nosta tarjolle.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit