Kurkkukupit ja jokirapu-omenasalaatti

Kauniit kurkkukupit jokirapu-omenasalaatin kera ovat raikkaan värisiä sekä upean makuisia.
  • 30 min
  • n. 12 kuppia
  • 32 kcal / annos

Ainekset

200 g
jokiravunpyrstöjä
1
hapan vihreä omena
4
keitettyä vihreää parsaa
1 dl
paksua maustamatonta jogurttia
1
sitruunan kuori raastettuna
pala punaista chiliä hienonnettuna
2 rkl
hienonnettua ruohosipulia
suolaa
2
kokonaista kurkkua leikattuna kupeiksi

Valmistusohjeet

  1. Pilko raaka-aineet pieniksi paloiksi. Sekoita jogurtti, sitruunankuori, chili ja ruohosipuli keskenään. Yhdistä ainekset ja mausta suolalla.

    Anna maustua jääkaapissa puolisen tuntia ennen tarjoilua.
  2. Leikkaa kurkusta pieniä n. 3 cm korkuisia paloja. Koverra keskeltä kurkun kostea osa pois. Nosta salaattia kuppiin ja nosta tarjolle.

Kommentit

    Näytä lisää