Kokonainen savulohi ja kurkkurelissi

Savulohen kanssa voi halutessaan tarjota keitettyjä perunoita.

24.5.2010 12:38
Määränoin 12 hengelle osana muita tarjoiluita
Valmistusaika30 min
Energia281 kcal / annos

Ainekset

  • 1

    savustettu kokonainen kirjolohi, nieriä tai siika

  • <b>Koristeluun:</b>

  • puolikas kurkku

  • 8

    retiisiä

  • <b>Kurkkukastike:</b>

  • 1 dl

    ranskankermaa

  • 2 dl

    valmista sinappikurkkusalaattia

  • lisäksi:

  • keitettyjä perunoita

Valmistusohjeet

  1. Nosta savustettu ja jäähtynyt kala tarjoiluvadille. Poista kalan nahka toiselta kyljeltä varovasti. Pese ja viipaloi retiisit ja kurkku ohuiksi siivuiksi. Lado kalan päälle pyrstöstä aloittaen vuorotellen kurkku- ja retiisiviipaleita.

  2. Sekoita ranskankerma ja kurkkurelissi. Tarjoile kalan kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit