Poro-juustomunakkaat

Minikokoiset poro-juustomunakkaat ovat kätevää sormisyötävää juhlissa.
  • 20 min
  • 20 minimunakasta
  • 85 kcal / yksi minimunakas

Ainekset

150 g
pororouhetta
200 g
tuorejuustoa
3
kananmunaa
1 dl
ranskankermaa
1 dl
sinileima-emmentalia raastettuna
2 rkl
raastettua tuoretta piparjuurta
koristeluun: basilikanlehtiä ja kirsikkatomaatteja

Valmistusohjeet

  1. Sekoita kaikki ainekset keskenään. Älä lisää suolaa, koska pororouhe ja juusto ovat todella suolaisia.

    Voitele minikokoiset muffinivuoat öljyllä ja nostele lusikallinen täytettä jokaiseen vuokaan.
  2. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Paista minimunakkaita noin 10 min. Jäähdytä ennen tarjoilua.

    Koristele munakkaat basilikanlehdellä ja puolikkaalla kirsikkatomaatilla.

Kommentit

    Näytä lisää