Poro-juustomunakkaat - Reseptit - Ilta-Sanomat

Poro-juustomunakkaat

Minikokoiset poro-juustomunakkaat ovat kätevää sormisyötävää juhlissa.

24.5.2010 12:46
Määrä20 minimunakasta
Valmistusaika20 min
Energia85 kcal / yksi minimunakas

Ainekset

  • 150 g

    pororouhetta

  • 200 g

    tuorejuustoa

  • 3

    kananmunaa

  • 1 dl

    ranskankermaa

  • 1 dl

    sinileima-emmentalia raastettuna

  • 2 rkl

    raastettua tuoretta piparjuurta

  • koristeluun: basilikanlehtiä ja kirsikkatomaatteja

Valmistusohjeet

  1. Sekoita kaikki ainekset keskenään. Älä lisää suolaa, koska pororouhe ja juusto ovat todella suolaisia. Voitele minikokoiset muffinivuoat öljyllä ja nostele lusikallinen täytettä jokaiseen vuokaan.

  2. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Paista minimunakkaita noin 10 min. Jäähdytä ennen tarjoilua. Koristele munakkaat basilikanlehdellä ja puolikkaalla kirsikkatomaatilla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit