Maapähkinäbrowniet ja kinuskikastiketta - Reseptit - Ilta-Sanomat

Maapähkinäbrowniet ja kinuskikastiketta

Maapähkinäbrownieissa yhdistyvät ihanasti suolaiset maapähkinät ja suklaa.

24.5.2010 12:49
Määrä24 pientä palaa
Valmistusaika1 h
Energia323 kcal / pala

Ainekset

  • 250 g

    tummaa suklaata

  • 250 g

    voita

  • 3

    kananmunaa

  • 3 dl

    sokeria

  • 5 dl

    vehnäjauhoja

  • 3 tl

    leivinjauhetta

  • 1 1/2 dl

    suolattuja maapähkinöitä

  • lisäksi:

  • 2 dl

    kinuskikastiketta

Valmistusohjeet

  1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Sulata suklaa ja voi vesihauteessa. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää kuivat aineet ja sulatettu suklaa-voiseos. Sekoita taikinaksi.

  2. Kaada taikina 26 x 36 cm kokoiseen pitkulaiseen vuokaan. Paista 15-20 min. Jäähdytä ja leikkaa browniet paloiksi. Koristele palat kinuskikastikkeella lopuksi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit