Parsaa ja savukala-punajuuritartar

Tässä annoksessa pääsevät kevään värit oikeuksiinsa. Tarjoa parsan kanssa savukala-punajuuritartaria.

31.5.2010 8:03
Määrä4 annosta
Valmistusaika20 min
Energia203 kcal / annos

Ainekset

  • 500 g

    vihreää parsaa keitettynä

  • Savukala-punajuuritartar:

  • 120 g

    smetanaa

  • 2 rkl

    raasettua piparjuurta

  • nippu hienonnettua tilliä

  • suolaa

  • mustapippurirouhetta

  • 200 g

    lämminsavukalaa esim. lohta. Myös silakka, siika tai kampela käyvät

  • 2 rkl

    kapriksia

  • 2

    pientä punajuurta keitettynä ja kuutioituna

Valmistusohjeet

  1. Kuori ja keitä parsat muutaman minuutin ajan, riippuen niiden paksuudesta.

  2. Sekoita smetanan joukkoon raastettua piparjuurta ja tilliä. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Kuutioi kala ja punajuuret. Sekoita kaikki ainekset yhteen ja tarjoile keitetyn kuuman parsan kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit