Parsaa ja savukala-punajuuritartar

Tässä annoksessa pääsevät kevään värit oikeuksiinsa. Tarjoa parsan kanssa savukala-punajuuritartaria.
  • 20 min
  • 4 annosta
  • 203 kcal / annos

Ainekset

500 g
vihreää parsaa keitettynä
Savukala-punajuuritartar:
120 g
smetanaa
2 rkl
raasettua piparjuurta
nippu hienonnettua tilliä
suolaa
mustapippurirouhetta
200 g
lämminsavukalaa esim. lohta. Myös silakka, siika tai kampela käyvät
2 rkl
kapriksia
2
pientä punajuurta keitettynä ja kuutioituna

Valmistusohjeet

  1. Kuori ja keitä parsat muutaman minuutin ajan, riippuen niiden paksuudesta.
  2. Sekoita smetanan joukkoon raastettua piparjuurta ja tilliä. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Kuutioi kala ja punajuuret. Sekoita kaikki ainekset yhteen ja tarjoile keitetyn kuuman parsan kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää