Nokkos-katkarapupasta

Maukas katkarapupasta maustetaan kesällä nokkosella.
  • 1 h
  • 4 annosta
  • 520 kcal / annos

Ainekset

1 rkl
öljyä
1
punasipuli suikaloituna
1
valkosipuli hienonnettuna
2 dl
kuohukermaa
2 rkl
sitruunamehua
suolaa
vastajauhettua mustapippuria
1/2 dl
tuoretta basilikaa hienonnettuna
2 dl
ryöpättyjä nokkosia
150 g
kuorittuja katkarapuja
Lisäksi:
300 g
täysjyväpastaa
1 dl
parmesaanijuustoa lastuina
basilikanlehtiä

Valmistusohjeet

  1. Keitä pasta pakkauksessa olevan ohjeen mukaan.

    Kuullota öljyssä sipulit. Lisää kerma, sitruunamehu ja mausteet. Hauduta kastiketta, kunnes se hieman sakenee.
  2. Sekoita joukkoon nokkoset ja katkaravut. Anna kastikkeen kiehahtaa ja sekoita pasta joukkoon. Tarkista maku.

    Annostele lautasille, ripottele päälle parmesaanilastut ja koristele basilikanlehdillä.

Kommentit

    Näytä lisää