Nokkos-katkarapupasta - Reseptit - Ilta-Sanomat

Nokkos-katkarapupasta

Maukas katkarapupasta maustetaan kesällä nokkosella.

3.6.2010 13:43
Määrä4 annosta
Valmistusaika1 h
Energia520 kcal / annos

Ainekset

  • 1 rkl

    öljyä

  • 1

    punasipuli suikaloituna

  • 1

    valkosipuli hienonnettuna

  • 2 dl

    kuohukermaa

  • 2 rkl

    sitruunamehua

  • suolaa

  • vastajauhettua mustapippuria

  • 1/2 dl

    tuoretta basilikaa hienonnettuna

  • 2 dl

    ryöpättyjä nokkosia

  • 150 g

    kuorittuja katkarapuja

  • <b>Lisäksi:</b>

  • 300 g

    täysjyväpastaa

  • 1 dl

    parmesaanijuustoa lastuina

  • basilikanlehtiä

Valmistusohjeet

  1. Keitä pasta pakkauksessa olevan ohjeen mukaan. Kuullota öljyssä sipulit. Lisää kerma, sitruunamehu ja mausteet. Hauduta kastiketta, kunnes se hieman sakenee.

  2. Sekoita joukkoon nokkoset ja katkaravut. Anna kastikkeen kiehahtaa ja sekoita pasta joukkoon. Tarkista maku. Annostele lautasille, ripottele päälle parmesaanilastut ja koristele basilikanlehdillä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit