Nokkos-lohiseljanka - Reseptit - Ilta-Sanomat

Nokkos-lohiseljanka

Tuoreet nokkoset maustavat lohiseljankakeiton.

3.6.2010 13:48
Määrä4 annosta
Valmistusaika45 min
Energia290 kcal / annos

Ainekset

  • 1 rkl

    öljyä

  • 1

    punasipuli suikaleina

  • 2

    valkosipulinkynttä hienonnettuna

  • 300 g

    kaalia suikaleina

  • 2

    porkkanaa viipaleina

  • 2

    tomaattia kuutioina

  • 1 tl

    rakuunaa

  • suolaa

  • vastajauhettua mustapippuria

  • 1 l

    kasvislientä

  • 2 dl

    nokkosta ryöpättynä ja hienonnettuna

  • 1

    maustekurkku kuutioina

  • 300 g

    lohta pieninä kuutioina

  • lisäksi 1 dl smetanaa

Valmistusohjeet

  1. Kuullota öljyssä sipulit, kaali ja porkkanat. Lisää tomaattikuutiot sekä mausteet ja anna kiehahtaa. Sekoita joukkoon kasvisliemi ja keitä 10 minuuttia.

  2. Lisää nokkoset, maustekurkku- ja lohikuutiot. Laita kansi päälle ja hauduta 5 minuuttia. Tarkista maku ja nauti smetanan kera.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit