Nokkos-lohiseljanka

Tuoreet nokkoset maustavat lohiseljankakeiton.
  • 45 min
  • 4 annosta
  • 290 kcal / annos

Ainekset

1 rkl
öljyä
1
punasipuli suikaleina
2
valkosipulinkynttä hienonnettuna
300 g
kaalia suikaleina
2
porkkanaa viipaleina
2
tomaattia kuutioina
1 tl
rakuunaa
suolaa
vastajauhettua mustapippuria
1 l
kasvislientä
2 dl
nokkosta ryöpättynä ja hienonnettuna
1
maustekurkku kuutioina
300 g
lohta pieninä kuutioina
lisäksi 1 dl smetanaa

Valmistusohjeet

  1. Kuullota öljyssä sipulit, kaali ja porkkanat. Lisää tomaattikuutiot sekä mausteet ja anna kiehahtaa. Sekoita joukkoon kasvisliemi ja keitä 10 minuuttia.
  2. Lisää nokkoset, maustekurkku- ja lohikuutiot. Laita kansi päälle ja hauduta 5 minuuttia. Tarkista maku ja nauti smetanan kera.

Kommentit

    Näytä lisää