Kananpoika-raparperikääröt - Reseptit - Ilta-Sanomat

Kananpoika-raparperikääröt

Kananpoika-raparperikääröt ovat mainiota grilliruokaa.

9.6.2010 9:11
Määrä4 annosta
Valmistusaika45 min + marinointiaika
Energia320 kcal / annos ilman lisukkeita

Ainekset

  • 4 kpl

    n. 550 g ohuita kananpojan rintafileitä

  • <b>Marinadi:</b>

  • 3 rkl

    öljyä

  • 1 tl

    currya

  • 1/2 tl

    kanelia

  • 2 tl

    hunajaa

  • suolaa

  • <b>Lisäksi:</b>

  • 4 kpl

    10 cm pätkiä raparperia

  • 4

    viipaletta ilmakuivattua kinkkua

Valmistusohjeet

  1. Sekoita marinadiainekset ja laita fileet marinadiin. Marinoi huoneenlämmössä puoli tuntia. Kiepauta fileet raparperin ympärille. Kiedo ympärille kinkkuviipaleet.

  2. Paahda paistinpannulla tai grillissä pinta kauniin ruskeaksi. Laita 200-asteiseen uuniin noin kahdeksaksi minuutiksi. Kypsennä grillissä jälkilämmöllä kannen alla noin kymmenen minuuttia, kunnes liha on kypsää. Nauti vihreän salaatin tai risoton kera.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit