Kananpoika-raparperikääröt

Kananpoika-raparperikääröt ovat mainiota grilliruokaa.
  • 45 min + marinointiaika
  • 4 annosta
  • 320 kcal / annos ilman lisukkeita

Ainekset

4 kpl
n. 550 g ohuita kananpojan rintafileitä
Marinadi:
3 rkl
öljyä
1 tl
currya
1/2 tl
kanelia
2 tl
hunajaa
suolaa
Lisäksi:
4 kpl
10 cm pätkiä raparperia
4
viipaletta ilmakuivattua kinkkua

Valmistusohjeet

  1. Sekoita marinadiainekset ja laita fileet marinadiin. Marinoi huoneenlämmössä puoli tuntia.

    Kiepauta fileet raparperin ympärille. Kiedo ympärille kinkkuviipaleet.
  2. Paahda paistinpannulla tai grillissä pinta kauniin ruskeaksi. Laita 200-asteiseen uuniin noin kahdeksaksi minuutiksi. Kypsennä grillissä jälkilämmöllä kannen alla noin kymmenen minuuttia, kunnes liha on kypsää. Nauti vihreän salaatin tai risoton kera.

Kommentit

    Näytä lisää