Grillilohi ja basilika-piparjuurikastike

Raikas piparjuuri ja arominen basilika maustavat grillilohen kanssa tarjottavan ranskankermakastikkeen.
  • 1 h
  • 4 annosta
  • 433 kcal / annos

Ainekset

600 g
lohifileetä
1 rkl
limetinmehua
1 tl
suolaa
1/2 tl
mustapippuria
1/2 dl
tuoretta tilliä hienonnettuna
4
limetin viipaletta
1
arkki leivinpaperia
foliota
Kastike:
1
ruukku tuoretta basilikaa
1 1/2 dl
ranskankermaa
mustapippuria
suolaa
2 tl
piparjuuritahnaa
1 rkl
limetin mehua

Valmistusohjeet

  1. Hienonna basilika. Sekoita yrttikastikkeen ainekset keskenään ja anna tekeytyä jääkaapissa tarjoamishetkeen asti.
  2. Sekoita limetin mehu, suola ja pippuri keskenään. Valele lohi seoksella ja laita päälle tilli sekä limetin viipaleet. Paketoi lohi ensin leivinpaperiin ja sitten folioon. Grillaa noin 20 minuuttia. Tarjoa yrttikastikkeen ja raikkaan salaatin kera.

Kommentit

    Näytä lisää