Peruna-papusalaatti ja makkaravartaat

Ruokaisa peruna-papusalaatti vie nälän jo sellaisenaan, mutta makkaravartaat täydentävät nautinnon.
  • 45 mibn
  • n. 8 annosta
  • 546 kcal / annos

Ainekset

n.1,2 kg
perunoita
2 prk
mustia papuja
1 prk
punaisia papuja
250 g
kirsikkatomaatteja
3
valkosipulinkynttä
1/2 dl
öljyä
3 rkl
punaviinietikkaa
3 tl
jeeraa eli juustokuminaa
2 tl
savupaprikajauhetta
suolaa
mustapippuria
nippu persiljaa
nippu korianteria
lisäksi erilaisia makkaroita vartaaseen

Valmistusohjeet

  1. Pese ja keitä perunat. Pilko perunat puoliksi, jos ne ovat liian suuria. Kaada pavuista suolavesi pois ja huuhtele ne juoksevan veden alla.

    Puolita kirsikkatomaatit. Hienonna yrtit. Siivuta valkosipuli. Yhdistä salaatin ainekset.
  2. Sekoita öljy, punaviinietikka ja mausteet keskenään. Kaada kastike salaatin joukkoon ja ripottele päälle yrttejä.
  3. Leikkaa makkarat ja yhdistä niistä vartaita laittamalla yhteen vartaaseen erilaisia makkaroita. Grillaa makkarat ja tarjoile ne peruna-papusalaatin kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää