Savuhaukea ja kananmuna-tillikastiketta

Savuhauki maistuu herkulliselta kananmuna-tillikastikkeen kanssa.
  • 1 h
  • 4 annosta
  • 372 kcal / annos

Ainekset

n. 600 g
haukifilee
suolaa
1
kesäsipuli varsineen hienonnettuna
1/2 dl
tilliä hienonnettuna
savustuspussi joka soveltuu grilliin
Kananmuna-tillikastike:
100 g
sulatettua voita
1/2 dl
vettä
3
kovaksi keitettyä kananmunaa hienonnettuna
1/2 dl
tilliä hienonnettuna
suolaa
vastajauhettua valkopippuria

Valmistusohjeet

  1. Lämmitä grilli. Ripottele fileen pinnalle suolaa ja laita filee savustuspussiin. Lisää päälle sipulia ja tilliä.

    Savusta ensimmäiset kymmenen minuuttia kuumassa ja sen jälkeen 15 minuuttia miedommalla lämmöllä. Nosta pussi pois. Käytä patakintaita, ettet polta käsiäsi.

    Anna vetäytyä noin kymmenen minuuttia ennen tarjoilua.
  2. Laita voi ja vesi kattilaan sekoita kunnolla ja mausta. Lisää hienonnetut kananmunat ja tilli.

    Nauti savuhauki uusien perunoiden ja kastikkeen kera.

Kommentit

    Näytä lisää