Savuhaukea ja kananmuna-tillikastiketta - Reseptit - Ilta-Sanomat

Savuhaukea ja kananmuna-tillikastiketta

Savuhauki maistuu herkulliselta kananmuna-tillikastikkeen kanssa.

1.7.2010 8:09
Määrä4 annosta
Valmistusaika1 h
Energia372 kcal / annos

Ainekset

  • n. 600 g

    haukifilee

  • suolaa

  • 1

    kesäsipuli varsineen hienonnettuna

  • 1/2 dl

    tilliä hienonnettuna

  • savustuspussi joka soveltuu grilliin

  • Kananmuna-tillikastike:

  • 100 g

    sulatettua voita

  • 1/2 dl

    vettä

  • 3

    kovaksi keitettyä kananmunaa hienonnettuna

  • 1/2 dl

    tilliä hienonnettuna

  • suolaa

  • vastajauhettua valkopippuria

Valmistusohjeet

  1. Lämmitä grilli. Ripottele fileen pinnalle suolaa ja laita filee savustuspussiin. Lisää päälle sipulia ja tilliä. Savusta ensimmäiset kymmenen minuuttia kuumassa ja sen jälkeen 15 minuuttia miedommalla lämmöllä. Nosta pussi pois. Käytä patakintaita, ettet polta käsiäsi. Anna vetäytyä noin kymmenen minuuttia ennen tarjoilua.

  2. Laita voi ja vesi kattilaan sekoita kunnolla ja mausta. Lisää hienonnetut kananmunat ja tilli. Nauti savuhauki uusien perunoiden ja kastikkeen kera.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit