Reseptit

Hauki saltimbocca

Hauki maistuu myös italialaisittain parmankinkun ja salvian kanssa.
  • 1 h
  • 4 annosta
  • 350 kcal / annos

Ainekset

600 g
haukifileetä
suolaa
vastajauhettua valkopippuria
tuoretta salviaa
100 g
ilmakuivattua kinkkua
3 rkl
voita
1 dl
kuivaa valkoviiniä

Valmistusohjeet

  1. Leikkaa fileet annospaloiksi. Mausta fileepalat suolalla ja pippurilla. Levitä jokaiselle kalan palalle kaksi salvianlehteä kummallekin puolelle ja kiedo kinkkuviipaleet ympärille.
  2. Paista kaloja voissa molemmilta puolilta noin kaksi minuuttia.
    Lisää viini pannuun ja anna hautua miedolla lämmöllä kolme minuuttia.
  3. Nosta kalat lämmitetyille lautasille ja valuta paistinlientä
    päälle. Nauti uusien perunoiden ja salaatin kera.

Kommentit

    Näytä lisää