Hauki saltimbocca - Reseptit - Ilta-Sanomat

Hauki saltimbocca

Hauki maistuu myös italialaisittain parmankinkun ja salvian kanssa.

1.7.2010 8:16
Määrä4 annosta
Valmistusaika1 h
Energia350 kcal / annos

Ainekset

  • 600 g

    haukifileetä

  • suolaa

  • vastajauhettua valkopippuria

  • tuoretta salviaa

  • 100 g

    ilmakuivattua kinkkua

  • 3 rkl

    voita

  • 1 dl

    kuivaa valkoviiniä

Valmistusohjeet

  1. Leikkaa fileet annospaloiksi. Mausta fileepalat suolalla ja pippurilla. Levitä jokaiselle kalan palalle kaksi salvianlehteä kummallekin puolelle ja kiedo kinkkuviipaleet ympärille.

  2. Paista kaloja voissa molemmilta puolilta noin kaksi minuuttia. Lisää viini pannuun ja anna hautua miedolla lämmöllä kolme minuuttia.

  3. Nosta kalat lämmitetyille lautasille ja valuta paistinlientä päälle. Nauti uusien perunoiden ja salaatin kera.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit