Haukipihvit ja katkarapusalaatti

Kurpitsansiemenet koristavat mainiot haukipihvit.
  • 1 h
  • 4 annosta
  • 420 kcal / annos

Ainekset

500 g
haukea fileenä
1
porkkana paloina
1 dl
kermaa
2
valkosipulinkynttä hienonnettuna
1/2 dl
tilliä hienonnettuna
1/2 dl
ruohosipulia hienonnettuna
2 rkl
sitruunamehua
2
kananmunaa
2 tl
maissijauhoa
suolaa
vastajauhettua valkopippuria
Pinnalle:
1 dl
kurpitsansiemeniä
paistamiseen voita
Katkarapusalaatti:
1 1/2 dl
ranskankermaa
150 g
katkarapuja sulatettuna
1/2 dl
kurkkua kuutioina
1 dl
tilliä hienonnettuna
suolaa
vastajauhettua mustapippuria

Valmistusohjeet

  1. Jauha haukifilee ja porkkanat joko lihamyllyllä tai monitoimikoneella. Sekoita kaikki ainekset keskenään. Tee seoksesta koekakku. Paista voissa ja tarkista maku.
  2. Muotoile kalamureketaikinasta pihvejä. Laita siemenet lautaselle ja kasta pihvit kummaltakin puolelta siemenissä.

  3. Kuumenna voi paistinpannulla ja ruskista siinä pihvit kauniin värisiksi. Laita pihvit 200 asteiseen uuniin noin viideksi minuutiksi, kunnes pihvit ovat kypsiä.

    Sekoita salaattiainekset ja nauti pihvit salaatin kera.

Kommentit

    Näytä lisää