Grillatut broilerinuijat

Grillatut broilerinuijat maustuvat itse tehdyssä marinadissa.
  • 45 min. + marinointiaika
  • 620

Ainekset

800 g
broilerinnuijia
Marinaditahna:
2
sipulia
4
valkosipulinkynttä
2 dl
kanalientä
3 rkl
hunaja-omenaviinietikkaa
2 rkl
hunajaa
2 rkl
tomaattipyreetä
3 rkl
dijon-sinappia
2 tl
kuivattua yrttimaustetta
4 rkl
saksanpähkinäöljyä
Lisukkeeksi:
grillattua bataattia
dippikastikkeeksi ranskankermaa, johon sekoitettu sitruunamehua ja suolaa

Valmistusohjeet

  1. Sekoita marinaditahnan ainekset huhmareessa tai teholeikkurilla hienoksi. Voit myös pilkkoa sipulit veitsellä ja lisätä loput aineet ja sekoitella seoksen tahnaksi. Nosta broilerinuijat muovipussiin ja kaada tahna joukkoon. Anna marinoitua useita tunteja tai yön yli.
  2. Grillaa nuijat grillissä kypsiksi. Ripottele suolaa vasta lopuksi nuijien päälle. Nosta samaan grilliin myös bataattisiivuja. Ne kypsyvät grillissä nopeasti.

Kommentit

    Näytä lisää