Herne-pekonisalaatti - Reseptit - Ilta-Sanomat

Herne-pekonisalaatti

Ruokaisan herne-pekonisalaatin joukkoon sekoitetaan balsamicokastike.

15.7.2010 12:10
Määrä4 annosta
Valmistusaika40 min
Energia375 kcal

Ainekset

  • 100 g

    pekonia suikaleina

  • 1

    kesäsipuli varsineen viipaleina

  • 1/2 l

    kypsiä perunoita viipaleina

  • 1/2 l

    tuoreita herneitä

  • 10

    kirsikkatomaattia puolitettuna

  • <b>Kastike:</b>

  • 2 rkl

    valkoista balcamicoetikkaa

  • 2 rkl

    oliiviöljyä

  • suolaa

  • sokeria

  • rouhittua mustapippuria

  • hiven valkosipulia

Valmistusohjeet

  1. Sekoita kastikeainekset. Laita pekonikuutiot kylmälle pannulle. Anna pannun lämmetä niin, että pekonista irtoaa rasvaa ja se ruskistuu. Lisää pannulle perunat ja herneet. Mausta pippurilla ja anna hieman lämmetä.

  2. Sekoita joukkoon kirsikkatomaatit ja kastike. Laita lautasille ja koristele ruohosipulilla. Nauti raikkaan valkoviinin ja maalaisleivän kera.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit