Meloni-fetasalaatti - Reseptit - Ilta-Sanomat

Meloni-fetasalaatti

Meloni-fetasalaatti sopii kesäpöytään!

19.7.2010 9:49
Valmistusaika10 min
Energia364 kcal

Ainekset

  • 1/4

    vesimelonia

  • 200 g

    fetajuustoa

  • kourallinen

    Kalamata-oliiveja

  • kourallinen

    varrellisia kapriksia

  • 100 g

    pistaasipähkinöitä

  • tuoreita yrttejä

Valmistusohjeet

  1. Leikkaa vesimeloni ohuiksi siivuiksi. Siivuta fetajuusto. Rouhi pistaasipähkinät veitsellä.

  2. Kokoa salaatti eväsrasiaan ja ota oliivit ja kaprikset mukaan omissa purkeissaan. Koristele salaatti tuoreilla yrteillä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit