Reseptit

Sitruunamarinoitu kuha

Sitruunamarinoitu kuha on loistava alkupala.
  • n.8 tuntia
  • 154 kcal/annos

Ainekset

n.500 g
fileoitua kuhaa
2
sitruunaa
2 tl
raastettua sitruunankuorta
2 rkl
öljyä
2 vartta
kesäsipulia
3
valkosipulinkynttä
3
tomaattia
nippu
ruohosipulia
sormisuolaa
mustapippuria

Valmistusohjeet

  1. Leikkaa kalafilee pieniksi paloiksi. Purista sitruunoista mehu ja raasta noin 2 teelusikallista kuorta. Sekoita mehu ja kuoriraaste kalapalojen joukkoon. Anna maustua jääkaapissa noin 6 tuntia. Sekoittele välillä.
  2. Hienonna kesäsipuli ja valkosipuli. Kalttaa tomaatit ja leikkaa malto kuutioiksi. Hienonna ruohosipuli.

    Sekoita kaikki ainekset kalan joukkoon. Lisää suolaa ja pippuria ja anna maustua vielä muutama tunti. Tarjoile kylmänä alkupalana.

Kommentit

    Näytä lisää