Sitruunamarinoitu kuha - Reseptit - Ilta-Sanomat

Sitruunamarinoitu kuha

Sitruunamarinoitu kuha on loistava alkupala.

26.7.2010 10:38
Valmistusaikan.8 tuntia
Energia154 kcal/annos

Ainekset

  • n.500 g

    fileoitua kuhaa

  • 2

    sitruunaa

  • 2 tl

    raastettua sitruunankuorta

  • 2 rkl

    öljyä

  • 2 vartta

    kesäsipulia

  • 3

    valkosipulinkynttä

  • 3

    tomaattia

  • nippu

    ruohosipulia

  • sormisuolaa

  • mustapippuria

Valmistusohjeet

  1. Leikkaa kalafilee pieniksi paloiksi. Purista sitruunoista mehu ja raasta noin 2 teelusikallista kuorta. Sekoita mehu ja kuoriraaste kalapalojen joukkoon. Anna maustua jääkaapissa noin 6 tuntia. Sekoittele välillä.

  2. Hienonna kesäsipuli ja valkosipuli. Kalttaa tomaatit ja leikkaa malto kuutioiksi. Hienonna ruohosipuli. Sekoita kaikki ainekset kalan joukkoon. Lisää suolaa ja pippuria ja anna maustua vielä muutama tunti. Tarjoile kylmänä alkupalana.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit