Ahvenfileet dijon-kastikkeessa

Dijon-kastikkeessa dipattavien ahvenfileiden lisäkkeeksi sopivat uudet perunat.
  • 10 min
  • 680 kcal/annos

Ainekset

600-700 g
ahvenfileitä
suolaa & pippuria
voita paistamiseen
KASTIKE:
3 dl
kuohukermaa
120 g
smetanaa
1 dl
valkoviiniä
3 rkl
Dijon-sinappia
suolaa
LISÄKSI:
uusia perunoita

Valmistusohjeet

  1. Poista ahvenfileistä keskiruodosta jääneet piikit tekemällä
    kapea, v:n muotoinen viilto fileen leveään päähän. Mausta
    fileet suolalla ja pippurilla. Paista ahvenfileet voissa nopeasti melkein kypsiksi.
  2. Kiehauta pienessä kattilassa kerma, smetana, valkoviini ja
    sinappi. Lisää suolaa maun mukaan. Lisää ahvenfileet
    joukkoon. Anna kiehahtaa hetki ja tarjoile uusien perunoiden
    kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää