Kirsikkahilloke ja peruna-vuohenjuustopaistokset

Suolaiset peruna-vuohenjuustopaistokset tarjoillaan suolaisenmakean kirsikkahillokkeen kera - oiva tarjottavat muun muassa brunssilla.
  • 1 tunti
  • noin 12 pientä lettusta
  • 190 kcal/annos

Ainekset

KIRSIKKAHILLOKE
noin 500 g
kirsikoita, joista kivet poistettu (voit käyttää myös säilykekirsikoita)
noin 200 g
kuutioitua persikkaa (myös säilykepersikka käy)
1 rkl
oliiviöljyä
3
salottisipulia
1 dl
punaviinietikkaa
1 ½ dl
sokeria
rosmariininoksa
PERUNA-VUOHENJUUSTOPAISTOKSET
3
munaa
120 g
ranskankermaa
1 ½ dl
kermaa
25 g
parmesaanijuustoa raastettuna
3 rkl
ruohosipulia hienonnettuna
50 g
vuohenjuustoa murusina
pari pientä perunaa kuutioituna
ripaus suolaa
vähän voita ja muffinivuoka tai lettupannu

Valmistusohjeet

  1. Poista kirsikoista kivet. Kuutioi persikat. Hienonna salottisipulit. Kuullota salottisipulia öljyssä kattilassa, kunnes se on aivan pehmeää. Lisää kattilaan viinietikka ja sokeri. Kuumenna ja sekoita koko ajan. Lisää joukkoon rosmariininoksa, kirsikat ja persikat.
  2. Keittele seosta miedolla lämmöllä noin puoli tuntia välillä sekoittaen. Purkita seos puhdistettuihin hillopurkkeihin ja jäähdytä. Tarjoile vuohenjuustopaistoksen kanssa.
  3. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Sekoita ainekset keskenään. Voitele muffinivuoan pohjat ja lusikoi vähän taikinaa jokaiseen koloon. Nosta vuoka uuniin ja paista noin 15 minuuttia.

    Jäähdytä ja tarjoile kirsikkahillokkeen kanssa. Voit paistaa taikinasta paistoksia myös lettupannulla kuumassa voissa. Käännä lettuset puolessa välissä paistoa.

Kommentit

    Näytä lisää