Kirsikkahilloke ja peruna-vuohenjuustopaistokset - Reseptit - Ilta-Sanomat

Kirsikkahilloke ja peruna-vuohenjuustopaistokset

Suolaiset peruna-vuohenjuustopaistokset tarjoillaan suolaisenmakean kirsikkahillokkeen kera - oiva tarjottavat muun muassa brunssilla.

2.8.2010 11:05
Määränoin 12 pientä lettusta
Valmistusaika1 tunti
Energia190 kcal/annos

Ainekset

  • KIRSIKKAHILLOKE

  • noin 500 g

    kirsikoita, joista kivet poistettu (voit käyttää myös säilykekirsikoita)

  • noin 200 g

    kuutioitua persikkaa (myös säilykepersikka käy)

  • 1 rkl

    oliiviöljyä

  • 3

    salottisipulia

  • 1 dl

    punaviinietikkaa

  • 1 ½ dl

    sokeria

  • rosmariininoksa

  • PERUNA-VUOHENJUUSTOPAISTOKSET

  • 3

    munaa

  • 120 g

    ranskankermaa

  • 1 ½ dl

    kermaa

  • 25 g

    parmesaanijuustoa raastettuna

  • 3 rkl

    ruohosipulia hienonnettuna

  • 50 g

    vuohenjuustoa murusina

  • pari pientä perunaa kuutioituna

  • ripaus suolaa

  • vähän voita ja muffinivuoka tai lettupannu

Valmistusohjeet

  1. Poista kirsikoista kivet. Kuutioi persikat. Hienonna salottisipulit. Kuullota salottisipulia öljyssä kattilassa, kunnes se on aivan pehmeää. Lisää kattilaan viinietikka ja sokeri. Kuumenna ja sekoita koko ajan. Lisää joukkoon rosmariininoksa, kirsikat ja persikat.

  2. Keittele seosta miedolla lämmöllä noin puoli tuntia välillä sekoittaen. Purkita seos puhdistettuihin hillopurkkeihin ja jäähdytä. Tarjoile vuohenjuustopaistoksen kanssa.

  3. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Sekoita ainekset keskenään. Voitele muffinivuoan pohjat ja lusikoi vähän taikinaa jokaiseen koloon. Nosta vuoka uuniin ja paista noin 15 minuuttia. Jäähdytä ja tarjoile kirsikkahillokkeen kanssa. Voit paistaa taikinasta paistoksia myös lettupannulla kuumassa voissa. Käännä lettuset puolessa välissä paistoa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit