Kesäkurpitsa-raparperihillo - Reseptit - Ilta-Sanomat

Kesäkurpitsa-raparperihillo

Kesäkurpitsa-raparperihillo maistuu maukkaalta kesäkurpitsamuffinien ja vaniljajäätelön kera. Ohjeen muffinien tekoon löydät myös Ruokalasta.

4.8.2010 9:31

Ainekset

  • 500 g

    kesäkurpitsaraastetta

  • 500 g

    raparperia viipaleina

  • 1 dl

    vettä

  • 500 g

    hillosokeria

Valmistusohjeet

  1. Laita kattilaan kesäkurpitsaraaste, raparperiviipaleet ja vesi. Anna kiehahtaa ja sekoita joukkoon hillosokeri. Keitä 10 minuuttia ja kaada puhdistettuihin lasipurkkeihin viileään tekeytymään.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit