Kylmä lipstikka-kurkkukeitto

Kylmä lipstikka-kurkkukeitto sopii lämpimän aterian alkupalaksi hyvin.
  • 40 min
  • 4 annosta
  • 100 kcal / annos

Ainekset

2 rkl
öljyä
3
keskikokoista jauhoista perunaa paloina
1 dl
purjoa hienonnettuna
2 rkl
lipstikkaa hienonnettuna
suolaa
1 l
vettä
noin 20 cm
pala kurkkua paloiteltuna

Valmistusohjeet

  1. Kuullota perunat ja purjo öljyssä. Lisää joukkoon lipstikka, mausta suolalla ja lisää vesi. Hauduta kannen alla miedolla lämmöllä noin 20 minuuttia, kunnes perunat ovat täysin kypsiä.
  2. Anna keiton hieman jäähtyä. Lisää kurkkupalat joukkoon. Soseuta keitto sauvasekoittimella tai tehosekoittimessa. Tarjoile keitto joko kylmänä tai lämpimänä.

Kommentit

    Näytä lisää