Yrteillä ryyditetty uunikuha

Yrtit ryydittävät herkullista uunikuhaa.
  • 2 h
  • 4 annosta
  • 420 kcal / annos

Ainekset

1
n. 800 g kokoinen kuha perattuna
suolaa
vastajauhettua valkopippuria
3 rkl
voita
1/2 dl
tilliä hienonnettuna
1/2 dl
ruohosipulia hienonnettuna
1 dl
tuorejuustoa
2 rkl
korppujauhoa
2 dl
kermaa

Valmistusohjeet

  1. Tee kalan kylkiin viiltoja. Ripottele kalan pintaan ja vatsaan suolaa ja pippuria. Anna maustua viileässä noin yksi tunti.
  2. Pane uuni lämpenemään 200 asteeseen. Laita voi uunipannuun sulamaan. Sekoita tuorejuusto ja yrtit tahnaksi. Täytä kalan vatsa yrttitahnalla ja sulje cocktailtikuilla.
  3. Pyöräytä kalat uunipannussa sulaneessa voissa. Ripottele pintaan korppujauhetta ja kypsennä uunissa noin 30 minuuttia.
  4. Lisää pannuun paistamisen lopulla kerma ja valele kaloja kermaisella liemellä pari kertaa paistamisen aikana. Nauti keitettyjen perunoiden ja raikkaan salaatin kera.

Kommentit

    Näytä lisää