Tatti-cannelonit

Tuorepasta sijasta voit käyttää myös valmiita canneloniputkia. Tarkista silloin kypsymisaika pakkauksesta.
  • 1 h
  • 4 annosta
  • 890 kcal / annos

Ainekset

250 g
tuorepastalevyjä
Täyte:
600 g
tatteja (suolattuja, säilöttyjä, kuivattuja tai tuoreita)
1
sipuli
50 g
voita
pari oksaa tuoretta timjamia
suolaa
mustapippuria
100 g
parmesaaniraastetta
150 g
ranskankermaa
1 rkl
sienifondia
1 dl
vettä
2 dl
kuohukermaa
lisäksi: emmentaljuustoraastetta paistoksen pinnalle

Valmistusohjeet

  1. Voitele uuninkestävä vuoka. Puolita tuorepastalevyt.

    Hienonna tatit pieniksi kuutioiksi. Hienonna sipuli. Paista sipulia voissa, kunnes se on pehmeää. Lisää tattisilppu pannulle ja jatka kuullotusta. Paista miedolla lämmöllä noin 10 min.

  2. Lisää hienonnettu timjami, suola ja pippuri. Raasta joukkoon
    parmesaanijuusto. Sekoita hyvin. Nosta täytettä tuorepastalevyjen päälle ja rullaa kiinni. Nosta rullat voidellulle uunivuoalle.
  3. Sekoita ranskankerma, sienifondi, vesi ja kuohukerma
    keskenään ja kaada vuokaan. Ripottele päälle juustoraastetta.

    Kypsennä ruokaa 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.

Kommentit

    Näytä lisää