Sieni-vuohenjuustotäytteiset paprikat - Reseptit - Ilta-Sanomat

Sieni-vuohenjuustotäytteiset paprikat

Sieni-vuohenjuustotäytteiset paprikat kypsyvät nopeasti uunissa tai grillissä.

16.8.2010 9:31
Määrä4 annosta
Valmistusaika40 min
Energia478 kcal / annos

Ainekset

  • 2

    isoa punaista paprikaa

  • 200 g

    ilmakuivattua kinkkua

  • 1

    sipuli

  • 2

    valkosipulinkynttä

  • ruokaöljyä

  • 2 l

    metsäsieniä esim. rouskuja, kantarelleja tai tatteja puhdistettuna ja kuutioituna

  • kourallinen tuoreita yrttejä esim. oreganoa ja meiramia

  • suolaa ja mustapippuria

  • 4

    siivua (n. 5 cm halkaisijaltaan) vuohenjuustoa

  • lopuksi hunajaa

Valmistusohjeet

  1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Halkaise paprikat. Poista siemenet. Kuutioi ilmakuivattu kinkku pieniksi paloiksi. Paista se rapeaksi kuivalla pannulla. Nosta sivuun.

  2. Kaada öljyä pannulle ja kuullota sipulia ja valkosipulia hetki. Lisää pilkotut sienet. Paistele hetki. Lisää paistetut kinkkupalat ja yrttisilppu. Mausta ripauksella suolaa ja mustapippuria. Lusikoi täytettä paprikan puolikkaisiin.

  3. Nosta uuniin. Paista noin 10 minuuttia. Aseta vuohenjuustosiivut paprikoiden päälle ja paista uunin grillivastuksella, kunnes juusto on saanut ruskean pinnan eli muutaman minuutin ajan. Kaada juuston päälle ennen tarjoilua vähän hunajaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit