Sorsakeitto

Sorsakeittoon sopivat hyvin syksyn sienet.

25.8.2010 9:52
Määrä4 annosta
Valmistusaika1 h
Energia245 kcal / annos

Ainekset

  • 2 rkl

    öljyä

  • 1

    pieni sipuli hienonnettuna

  • 2

    valkosipulinkynttä hienonnettuna

  • 1

    pieni puolikas lanttu kuutioina

  • 1

    porkkana viipaleina

  • 5 dl

    savoijinkaalia suikaleina

  • 5 dl

    kantarelleja hienonnettuna

  • suolaa

  • 2 tl

    timjamia

  • 1

    laakerinlehti

  • vastajauhettua mustapippuria

  • 3 rkl

    sitruunamehua

  • 1 1/2 l

    vettä tai riistalientä

  • 4 dl

    kypsää sorsanlihaa suikaleina

Valmistusohjeet

  1. Laita öljy kattilaan ja anna lämmetä. Lisää sipulit, kasvikset, kantarellit ja mausteet. Kuullota miedolla lämmöllä muutama minuutti.

  2. Lisää joukkoon sitruunamehu ja neste. Hauduta miedolla lämmöllä kannen alla noin 20 minuuttia kunnes kasvikset ovat kypsiä. Lisää sorsanliha, tarkista maku ja nauti maalaisleivän kera.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit