Kyssäkaali-mantelilaatikko

Kyssäkaali-mantelilaatikko sopii lisäkkeeksi tai sellaisenaan syötäväksi.

9.9.2010 8:23
Määrä6 annosta
Valmistusaika2 h
Energia290 kcal / annos

Ainekset

  • 1 kg

    kyssäkaalia

  • vettä

  • suolaa

  • 1 dl

    karkeaa mantelirouhetta

  • 3 rkl

    siirappia

  • 1/2 dl

    korppujauhoja

  • 1 dl

    kermaa

  • pinnalle:

  • 2 rkl

    mantelirouhetta

  • 2 rkl

    voita

Valmistusohjeet

  1. Kuori ja lohko kyssäkaalit. Keitä runsaassa, suolalla maustetussa vedessä kypsiksi. Kaada keitinvesi pois.

  2. Soseuta kyssäkaalilohkot. Lisää soseeseen mantelirouhe, siirappi, korppujauho ja kerma tehokkaasti sekoittaen. Tarkista maku ja kaada sose uunivuokaan.

  3. Kypsennä uunissa 175 asteessa noin tunti. Nauti kasvisruokana rapean salaatin kera tai tarjoa liharuokien ja lohiruokien lisäkkeenä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit