Ruusukaali-jauhelihapata

Simppeli pataruoka syntyy värikkäistä ruusukaaleista ja jauhelihasta.

9.9.2010 8:27
Määrä4 annosta
Valmistusaika50 min
Energia430 kcal / annos

Ainekset

  • 2 rkl

    öljyä

  • 400 g

    jauhelihaa

  • 1/2 l

    n. 400 g ruusukaaleja

  • 1

    sipuli hienonnettuna

  • 2

    valkosipulinkynttä hienonnettuna

  • 2 tl

    timjamia

  • suolaa

  • vastajauhettua mustapippuria

  • ripaus chilijauhetta

  • 1 rkl

    hunajaa

  • 2 dl

    tomaattimurskaa

  • 2 dl

    kuohukermaa, soijakermaa tai kookoskermaa

Valmistusohjeet

  1. Huuhtele ruusukaalit. Leikkaa pieni pala kannasta pois ja poista uloimmat lehdet. Laita öljy paistinpannulle ja kuumenna pannu. Ruskista jauheliha. Lisää ruusukaalit, sipuli, mausteet, tomaattimurska sekä kerma.

  2. Anna hautua miedolla lämmöllä, kannen alla noin 20 minuuttia, kunnes ruusukaalit ovat kypsiä. Nauti perunoiden tai riisin ja raikkaan vihreän salaatin kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit