Parsakaali-kikhernepasta

Parsakaali-kikhernepasta pelastaa arkikokkaajan.
  • 50 min
  • 4 annosta
  • 520 kcal / annos

Ainekset

2 rkl
öljyä
1
punasipuli suikaleina
2
valkosipulinkynttä hienonnettuna
1/2 tl
kuivattua chiliä
2 tl
currya
1
parsakaali nuppuina
suolaa
2 tl
hunajaa
2 dl
kookos- tai soijakermaa
2 rkl
sitruunamehua
2 dl
kypsiä kikherneitä
300 g
kuivaa täysjyväpastaa keitettynä
1/2 dl
hienonnettua basilikaa

Valmistusohjeet

  1. Kuullota öljyssä sipulit, mausteet ja parsakaali. Mausta suolalla ja sekoita joukkoon kookos- tai soijakerma, sitruunamehu ja kikherneet. Hauduta miedolla lämmöllä, kunnes parsakaali on kypsää.
  2. Sekoita kypsä pasta joukkoon ja tarkista maku. Annostele
    pasta neljälle lautaselle ja viimeistele annokset hienonnetulla
    basilikalla.

Kommentit

    Näytä lisää