Merimiespihvi

Rauhassa tunteja haudutettu merimiespihvi on todella mureaa ja sulaa suuhun.
  • 2 h 30 min
  • 4 annosta
  • 564 kcal / annos

Ainekset

600 g
naudan sisäpaistia
800 g
kiinteitä perunoita
4
sipulia
voita kuullotukseen
suolaa ja mustapippuria
3 dl
olutta
2 dl
lihalientä
50 g
voita kuutioina

Valmistusohjeet

  1. Leikkaa paistista ohuita viipaleita ja nuiji niitä hieman.
    Ruskista lihat pannulla molemmin puolin ja mausta suolalla
    sekä pippurilla.

    Kuori ja viipaloi perunat ja sipulit. Kuullota nopeasti voissa.
  2. Lado lihat, sipulit ja perunaviipaleet pataan kerroksittain siten, että päällimmäinen kerros on perunaa.

    Lämmitä olut ja lihaliemi. Kaada päälle lämmin olutlihaliemi
    ja asettele voikuutiot padan päälle.
  3. Hauduta pataa 180-asteisessa uunissa 1,5-2 tuntia. Lisää tarvittaessa nestettä. Anna ruoan vetäytyä rauhassa vähintään puoli tuntia ennen tarjoilua.

Kommentit

    Näytä lisää