Merimiespihvi - Reseptit - Ilta-Sanomat

Merimiespihvi

Rauhassa tunteja haudutettu merimiespihvi on todella mureaa ja sulaa suuhun.

13.9.2010 8:19
Määrä4 annosta
Valmistusaika2 h 30 min
Energia564 kcal / annos

Ainekset

  • 600 g

    naudan sisäpaistia

  • 800 g

    kiinteitä perunoita

  • 4

    sipulia

  • voita kuullotukseen

  • suolaa ja mustapippuria

  • 3 dl

    olutta

  • 2 dl

    lihalientä

  • 50 g

    voita kuutioina

Valmistusohjeet

  1. Leikkaa paistista ohuita viipaleita ja nuiji niitä hieman. Ruskista lihat pannulla molemmin puolin ja mausta suolalla sekä pippurilla. Kuori ja viipaloi perunat ja sipulit. Kuullota nopeasti voissa.

  2. Lado lihat, sipulit ja perunaviipaleet pataan kerroksittain siten, että päällimmäinen kerros on perunaa. Lämmitä olut ja lihaliemi. Kaada päälle lämmin olutlihaliemi ja asettele voikuutiot padan päälle.

  3. Hauduta pataa 180-asteisessa uunissa 1,5-2 tuntia. Lisää tarvittaessa nestettä. Anna ruoan vetäytyä rauhassa vähintään puoli tuntia ennen tarjoilua.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit