Osterit Rockefellerin tapaan - Reseptit - Ilta-Sanomat

Osterit Rockefellerin tapaan

Tarjoile osterien kanssa siivu sitruunaa. Purista sen mehut osterin päälle juuri ennen syömistä.

24.9.2010 11:39
Määrä2 annosta
Valmistusaika1 h
Energia260 kcal / annos

Ainekset

  • 12

    avattua osteria

  • 100 g

    hienonnettua pinaattia

  • 1 dl

    vesikrassia hienonnettuna

  • 1/2 dl

    hienonnettua persiljaa

  • 1 dl

    hienonnettua kevätsipulia tai purjoa

  • 2 rkl

    hienonnettua vihreää paprikaa

  • vastajauhettua mustapippuria

  • 1/2 tl

    kuivattua basilikaa

  • 1/2 tl

    kuivattua meiramia

  • 2 rkl

    tuoretta korianteria

  • suolaa

  • 1 rkl

    aniksen makuista alkoholia esim. Sambuca tai Pernod

  • 1 dl

    kuohukermaa

  • karkeaa suolaa

Valmistusohjeet

  1. Sulata voi pannulla ja lisää vesikrassi, persilja, salaattisipulit, paprika ja hienonnettu pinaatti. Hauduta viitisen minuuttia, kunnes ainekset ovat pehmenneet. Lisää mausteet, yrtit sekä alkoholi ja kerma. Hauduta, kunnes kerma hieman sakenee.

  2. Avaa osterit ja kumoa siivilään. Sekoita ostereiden liemi pinaattimuhennoksen sekaan. Kaada karkeaa suolaa uunipannuun ja painele osterinkuoret suolaan. Laita osteri kuoreen. Laita pinaattiseosta päälle.

  3. Laita 200 asteiseen uunin keskitasolle noin 15 minuutiksi, kunnes osterit ovat ruskettuneet kauniisti. Nauti paahdetun leivän ja voin kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit