Broilerinmaksatahnaa ja nektariineja bruschettaleivällä

Tarjoile broilerinmaksaleivät vaikka alkupalana tai pikkusuolaisena tarjottavana juhlissa.
  • 45 min
  • n. 20 annosta
  • 110 kcal / annos

Ainekset

250 g
broilerinmaksaa
4
valkosipulinkynttä
2 rkl
öljyä
2 rkl
voita
4 rkl
makeaa punaista portviiniä
3
anjovisfileetä
2 rkl
pieniä kapriksia
1
maustekurkku
ripaus suolaa
ripaus mustapippuria
Bruschetat:
maalaisleipää tai pieniä siivuja patonkia
oliiviöljyä
2
valkosipulinkynttä
valmista broilerinmaksatahnaa
1
nektariini koristeluun

Valmistusohjeet

  1. Sulata maksapalat. Siivuta valkosipulit. Kuumenna pannulla öljyä ja voita. Paista maksapaloja ja valkosipulisiivuja miedolla lämmöllä, kunnes maksa on kypsää, noin 5 minuuttia. Jäähdytä.
  2. Sekoita tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella kaikki ainekset tahnaksi. Mausta pienellä ripauksella suolaa ja mustapippuria.
  3. Voitele leipäsiivut oliiviöljyllä. Paahda leipiä muutama minuutti 200-asteisessa uunissa, kunnes niiden pinta on rapea. Hiero paistuneen leivän pintaa valkosipulinkynsillä ja levitä maksatahnaa leivälle. Koristele leivät nektariinisiivuilla.

Kommentit

    Näytä lisää