Oopperakellarin silakat

Voiko olla parempaa kuin voissa paistetut silakat!

7.10.2010 11:04
Määrä4 annosta
Valmistusaika40 min
Energia370 kcal/annos

Ainekset

  • 500 g

    silakkafileitä

  • 2

    keltuaista

  • 2 dl

    kuohukermaa

  • 1,5 dl

    ruisjauhoja

  • suolaa

  • 4 rkl

    voita (paistamiseen)

Valmistusohjeet

  1. Vatkaa keltuaiset ja kerma. Laita fileet keltuais-kermaseokseen marinoitumaan noin tunniksi. Kääntele kaloja välillä. Valuta kalat. Taita fileoidut silakat kalan muotoon.

  2. Sekoita ruisjauhot ja suola ja kääntele silakoita jauhoissa. Paista nopeasti voissa kuumassa paistinpannussa. Tarjoa heti kuivina ja rapeina keitettyjen perunoiden tai perunasoseen kanssa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit